Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă opt intersecții au fost integrate în sistemul de management al traficului

stiripesurse.ro
Semafor

Primarul general al capitalei, Nicușor Dan, anunță, marți, integrarea a încă opt noi intersecții în sistemul de management al traficului. În prezent sunt cuprinse în sistemul de semaforizare inteligentă 265 de intersecții din Capitală, potrivit mediafax.

„ Am integrat opt noi intersecții în sistemul de management al traficului. Primăria Capitalei, prin Administrația Străzilor București, a finalizat lucrările de modernizare și integrare în BTMS pentru semafoarele de pe axa Bd. Camil Ressu - Bd. Theodor Pallady, aceasta au fost puse în funcțiune încă de săptămâna trecută”, transmite Nicușor Dan.

El precizează că este vorba despre intersecțiile dintre Bd. Camil Ressu cu Șoseaua Mihai Bravu, str. Dristorului, str. Liviu Rebreanu, str. Fizicienilor, Bd. Nicolae Grigorescu și str. Ilioara, precum și intersecțiile dintre Bd. Theodor Pallady cu Bd. 1 Decembrie 1918 și str. Jean Steriadi.

„În prezent, avem cuprinse în sistemul de semaforizare inteligentă 265 de intersecții din Capitală, iar numărul acestora va crește semnificativ pe măsură ce vom extinde proiectul de integrare a noi intersecții în BTMS”, încheie primarul general.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.