Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎNCĂ un accident în România: Trei VICTIME după ce un șofer BEAT s-a prăbușit cu mașina

breaking news

Trei tineri au fost răniți după ce un șofer în vârstă de 20 de ani s-a prăbușit cu mașina într-o râpă de 7-8 metri adâncime, în localitatea Islaz din județul Teleorman.

Potrivit IPJ Teleorman, accidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, la marginea localității Islaz, către fluviul Dunărea și a fost anunțat prin 112, conform Mediafax.

Citește și: VIDEO Carnagiu pe o șosea din Ialomița: ZECE MORȚI și ȘAPTE răniți după ce un microbuz a lovit un TIR

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din comuna Islaz, care conducea o mașină pe raza localității, din direcția DJ 642 către fluviul Dunărea, a pierdut controlul asupra direcției de mers, alunecând într-o râpă de aproximativ 7-8 m adâncime.

În urma accidentului au fost răniți trei pasageri din mașină, tineri cu vârste de 25 și 26 de ani, din comuna Islaz, aceștia fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii l-au testat pe șofer pentru consum de alcool, rezultatul indicând o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchet.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.