Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Încă un atac armat în SUA: patru persoane împușcate la o înmormântare, dintre care una mortal: atacatorul este liber

fox news
impuscaturi sua

America rămâne sub teroare! Patru persoane au fost împușcate, dintre care una mortal, marți, în apropierea unei case funerare din Washington, D.C., SUA, a anunțat poliția americană, în timp ce atacatorul neidentificat este în continuare în libertate, informează Fox News. Incidentul vine la doar o zi după atacul soldat cu cel puțin cinci morți de la o bancă din Kentucky.

Șeful poliției din DC, Robert Contee, a declarat că anchetatorii cred că persoanele au fost vizate, dar poliția nu știe de ce. Împușcăturile au avut loc în timp ce se desfășura înmormântarea unei victime de omucidere ucise la sfârșitul lunii martie. În jurul orei 12:17, un ofițer care se afla deja în zonă în mașina sa, lângă o stație de autobuz, a anunțat că se aud focuri de armă. "Ofițerul nostru a mers în ajutorul mai multor persoane", a declarat Contee. Toți cei atacați erau adulți. Un bărbat a decedat, în timp ce celelalte trei victime au fost transportate la spital.

Apel la populație

"În acest moment, Departamentul de Poliție Metropolitană cere ajutorul comunității. Îi rugăm pe toți cei care au informații să ne sune în mod anonim sau să ne trimită un SMS anonim", a declarat Contee. "În acest moment, se pare că mai multe persoane care se aflau în bloc au fost vizate în mod special. Nu suntem siguri de ce. Nu suntem siguri de ce au fost vizate aceste persoane, mai mult sau mai puțin de ce au fost vizate la o înmormântare. Nu înțelegem acest lucru. Căutăm ajutorul comunității."

Un alt atac armat a avut loc luni

Atacul de marți are loc în contextul în care un altul a avut loc luni. Un bărbat înarmat a deschis focul luni dimineaţă într-o bancă din centrul oraşului Louisville, cel mai important din statul american Kentucky (centru), omorând patru persoane şi rănind cel puţin şase, după care a fost ucis de poliţişti, au anunţat autorităţile, transmite AFP, informează Agerpres. 'Cinci persoane au decedat în total. Cel puţin alte şase au fost transportate la spital', a scris pe Twitter poliţia din Louisville, incluzându-l pe agresor în bilanţul celor decedaţi. 'Trăgătorul solitar a decedat', a mai scris poliţia pe Twitter după ce a anunţat că l-a 'neutralizat'. 'Populaţia nu mai este în pericol', au precizat forţele de ordine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.