Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un baron PSD anchetat penal

PSD

Încă un lider PSD, președinte de consiliu județean, este anchetat penal de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Titu Bojin, președintele PSD Timiș, este anchetat în dosarul în care au fost puși sub acuzare soția și fiul său. Acuzaţiile care i se aduc sunt conflict de interese, abuz în serviciu şi complicitate la evaziune fiscală.

Bojin a mai fost audiat la Parchet în calitate de martor, dar a susținut că nu are nicio legătură cu dosarul. Procurorii anchetează concesionarea a două bălți de pescuit, de către Apele Române Banat, pe vremea când instituţia era condusă de Titu Bojin, către o firmă la care acţionari sunt soţia şi fiica liderului social-democrat.

Potrivit presei locale. Maria Bojin, soţia celui care a condus ani de zile Direcţia Apelor Banat, şi fiul acestuia, Emilian Bojin, au concesionat societatea, în 2008, lui Adrian Cioplea, un angajat de-al familiei, consilier local PSD în satul de domiciuliu al lui Titu Bojin. În scurt timp, Temadi TMB concesionează de la Apele Române Banat acumularea de la Dumbrăviţa, cele 25 de hectare de luciu de apă fiind închiriate până în 2015. În 2009, firma Temadi TMB închiriază şi cele 50 de hectare de luciu de apă de la Ianova pentru următorii zece ani. În acelaşi an, Maria şi Emilian Bojin revin în acţionariatul firmei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.