Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un caz de agresiune sexuală în lumea sportului din Franța - Președintele clubului Angers este acuzat de o angajată

www.botosaneanul.ro
abuz, femeie

Said Chabane, președintele lui Angers, este vizat de o plângere pentru agresiune sexuală depusă de o angajată a grupării din Ligue 1, informează RMC Sport potrivit news.ro.

Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz, în care ar mai fost identificate de anchetatori încă două posibile victime.

Potrivit acuzaţiilor, bărbatul de 55 de ani se lipea de tinere, le atingea fesele, sânii, părţile intime, fără consimţământul acestora.

Născut la Alger şi aflat în Franţa de la vârsta de 23 de ani, Chabane este proprietarul clubului din anul 2011, când l-a cumpărat pentru suma de 1,7 milioane de euro. El a reuşit să aducă echipa în Ligue 1 în 2015 şi să o menţină fără probleme în primul eşalon, reuşind şi o calificare în finala Cupei Franţei, în 2017.

Sub patronajul său, clubul a beneficiat de un nou centru de antrenament, inaugurat în 2014 şi au început lucrările de refacere a stadionului propriu, care vor fi finalizate în 2021.

Acesta este un nou caz de agresiune sexuală în sportul francez, după cel din patinaj.

În cartea “Un si long silence”, Sarah Abitbol, de zece ori campioană a Franţei la patinaj artistic în proba de perechi, a susţinut că a fost violată de antrenorul său, Gilles Beyer, în perioada 1990-1992. Fosta sportivă, acum în vârstă de 44 de ani, a spus că a fost violată de Beyer de mai multe ori în adolescenţă, când avea 15 ani.

Parchetul din Paris a deschis o anchetă pentru viol şi agresiuni sexuale asupra minorilor, după dezvăluirile patinatoarei Sarah Abitbol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.