Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un caz de coronavirus la CJ Ilfov: măsuri speciale luate de instituție

Consiliul Județean Ilfov și-a reluat activitatea, după ce au fost efectuate 163 de teste pentru angajați. În urma testării, o a doua persoană a fost confirmată pozitiv, de aceea s-au luat decizia ca angajații să lucreze în schimburi și să primească 3 măști pe zi.

Citește și: Mihai Tudose, DEZLĂNȚUIT: Nu uitați să purtați mască... începe să pută. Bani au fost și sunt, de vreme ce se duc spre presă!

”Au fost efectuate 163 de teste și, din păcate, s-a mai pozitivat încă unul, în afară de cel de săptămâna trecută. Colegii persoanelor infectate cu COVID, deși au teste negative, nu au venit la serviciu nici azi și au fost retestați.

Încă de la începutul pandemiei conducerea CJ Ilfov a luat măsuri eficiente de precauție, pentru prevenirea îmbolnăvirii. Programul de muncă a fost modificat, pe ture, fiecare angajat primește trei măști pe zi, respectarea distanțării sociale este obligatorie, au fost înființate noi săli de lucru, toate suprafețele sunt dezinfectate de două ori pe zi și vinerea are loc dezinfecția totală.

Le dorim colegilor infectați, din păcate, cu noul coronavirus, să treacă repede și cu bine peste această încercare. Multă sănătate!

Purtați mască!”, arată CJ Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.