Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un cutremur s-a produs, aproape de București: Ce magnitudine au anunțat specialiștii

hindustantimes.com
cutremur

Un cutremur cu magnitudinea de 3 grade pe scara Richter a avut loc, vineri, în jurul orei 17.00, în judeţul Buzău. Seismul s-a produs la o adâncime de 142 de kilometri.

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), la ora 17.06 în zona seismică Vrancea, în judeţul Buzău, s-a produs un cutremur cu magnitudinea 3 pe scara Richter, la adâncimea de 142 de kiometri.

Citește și: Mircea Badea reacționează, după dezvăluirile unui fost membru #rezist: ”Mă ocup cu drogurile și cu drogații. Văd că nu se ocupă nimeni și mă ocup eu”

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Nehoiu (28 de kilometri), Covasna (41 de kilometri), Întorsura Buzăului (50 de kilometi), Târgu Secuiesc (55 de kilometri), Buzău (59 de kilometri).

Un alt seism cu magnitudine 3 se înregistrase la ora 00.12, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 120 de kilometri, scrie news.ro.

Citește și: Gabriela Firea i-a trimis o scrisoare Vioricăi Dăncilă. Ce solicită Primarul Capitalei

Un cutremur cu magnitudine 2,9 s-a produs şi joi dimineaţă în Vrancea, la câteva ore după un altul, cu magnitudine 2,2.

Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc în 25 aprilie. Cutremurul a avut magnitudinea 4,6 şi s-a înregistrat în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (12 kilometri), Întorsura Buzăului (25 de kilometri, Târgu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) şi Sfântu Gheorghe (52 de kilometri).

Citește și: Adrian Năstase intervine în războiul din PSD: ”Luați acest apel al meu nu ca pe o intervenție politică ci ca pe o datorie de conștiință. Până nu e prea târziu” .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.