Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un FALS medic, prins în Maramureș: Polițiștii îi trimit pe pacienții 'stomatologului' la control

facebook.com
politia

Polițiștii și procurorii din Maramureș au deschis un dosar penal față de un tehnician dentar din Baia Mare pentru înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii, existând suspiciuni că acesta a efectuat lucrări stomatologice fără a avea acest drept, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al IPJ Maramureș transmis vineri, în cabinetul stomatologic din Baia Mare unde lucra tehnicianul dentar nu au fost respectate nici normele igienico-sanitare.

Citește și: BREAKING Gheorghe Dincă, amenințat cu moartea și huiduit la Tribunalul Olt

„Din cercetările efectuate de către polițiștii Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Maramureș într-un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare, având ca obiect comiterea infracțiunilor de înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii, au rezultat indicii pe baza cărora se poate formula presupunerea rezonabilă că la o locație din Baia Mare au fost efectuate lucrări stomatologice fără respectarea condițiilor legale de autorizare pentru persoana care a efectuat aceste lucrări și fără respectarea normelor igienico-sanitare”, se arată în documentul citat.

Bărbatul a fost audiat, vineri, de polițiști și a fost reținut pentru 24 de ore.

„Este vorba despre un technician dentar care și-a depășit atribuțiile postului și efectua lucrări stomatologice pe care, în mod normal, le efectuează un medic dentist”, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Citește și: VIDEO Viorica Dăncilă, întrebată de ce are imaginea că ar fi PROASTĂ: 'S-a speculat! Se întâmplă. Ai o zi mai proastă. Ceilalți lideri politici mai fac greșeli'/

Polițiștii fac apel la pacienții care au fost tratați în acel cabinet stomatologic să se prezinte la medic pentru examinare și analize medicale și totodată să sesizeze poliția, având în vedere împrejurările în care au fost realizate lucrările stomatologice și riscurile pentru sănătate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.