Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un important primar PSD se revoltă: 'Mitingul nu mi se pare o idee bună, dar ne subordonăm disciplinei partidului'

Primarul PSD de Recaș (jud. Timiș), Pavel Teodor, nu vede cu ochi buni mitingul PSD de sâmbătă și spune, citat de adevarul.ro, că preferă să facă astfel de demersuri cu o anvergură locală sau regională, cel mult. Acesta admite că totuși, va executa cererile de la Centru, pentru că este un membru de partid 'disciplinat'.

Pavel Teodor, primar al oraşului Recaş, judeţul Timiş, trecut de la PNL la PSD în urmă cu câţiva ani, este unul dintre primarii care va contribui la organizarea mitingului împotriva abuzurilor organizat de PSD. El însuşi, trimis în judecată de DNA într-un dosar de abuz în serviciu, dosar restituit de instanţă procurorilor pentru refacerea rechizitoriului, Pavel Teodor susţine că este de acord cu ideea de miting, dar nu în Bucureşti. „Chiar nu mi se pare o idee potrivită, dar ne subordonăm disciplinei partidului”, a declarat acesta.

Primarul a mai spus că va duce la mitingul de la Bucureşti „în jur de 42 de persoane”.

„Se merge cu un microbuz de 24 de locuri pe care l-a închiriat PSD-ul şi cu trei maşini private ale consilierilor locali”, a mai spus primarul. Pavel Teodor a declarat şi cum i-a adunat pe cei care vor merge la Bucureşti. „L-am întrebat pe unul, pe altul dacă vor să meargă”, a mai spus Teodor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.