Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un lider PSD are dosar penal! Cu ce l-au prins oamenii legii

psd taiat

Vicepreşedintele organizaţiei PSD Petroşani, Radu Sorin, este cercetat penal după ce a condus băut şi s-a răsturnat cu autoturismul proprietate personală în centrul oraşului, lovind un ghişeu de informare turistică.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Bogdan Niţu, accidentul rutier s-a petrecut, joi după-amiază, în centrul municipiului Petroşani.

Un autoturism condus de Radu Sorin, vicepreşedintele organizaţiei PSD Petroşani, care consumase băuturi alcoolice înainte de a urca la volan, s-a răsturnat pe marginea unei străzi centrale, lovind un ghişeu de informare turistică.

"Şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil umed, a agăţat o bordură şi s-a răsturnat în afara şoselei, lovind cu maşina Centrul de Informare Turistică. Este un accident fără victime şi au loc cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier. Şoferul este cercetat penal, aşteptăm şi rezultatele analizelor medicale, care vor stabili încadrarea", a declarat, sâmbătă, Bogdan Niţu pentru mediafax.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.