Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un partid îl vrea pe Piedone candidat. PPUsl îl invită să le fie candidat la Sectorul 4

sigla ppu

După invitație publică de aseară a conducerii Partidului Ecologist Român (PER) de a accepta o candidatură din partea lor la Primăria Sectorului 4, un alt partid face un astfel de anunț public. Este vorba de Partidul Puterii Umaniste (PPU-sl) care fac un anunț public:

Vezi și: Rareş Bogdan prezice DEZASTRUL pentru Iohannis: Va fi SUSPENDAT în 2017

”Am aflat de decizia Tribunalului Bucuresti de a respinge candidatura domnului Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4,  desi aceasta candidatura a fost validata in urma cu cateva zile de Biroul Electoral Central.

Cred cu tarie ca democratia este regimul politic care se bazeaza pe vointa poporului avand la baza principiile votului universal si al suveranitatii natiunii.

Nu cred ca mai reprezinta pentru nimeni un secret care este vointa exprimata de majoritatea cetatenilor Sectorului 4, confirmata prin mijloace de testare sociologice, si anume de a-i incredinta domnului Cristian Popescu Piedone un nou mandat de primar al Sectorului 4.

In calitatea mea de Presedinte al Organizatie Bucuresti a Partidului Puterii Umaniste ii lansez in mod public invitatia  domnului Popescu Piedone sa candideze la Primaria Sectorului 4 din pozitia de membru al Partidului Puterii Umaniste.

In aceasta dimineata am convocat Biroul Executiv al Organizatie Bucuresti pentru a dezbate si a lua o decizie in ceea ce priveste candidatura domnului Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4 din partea Partidului Puterii Umaniste.

Fiecare cetatean al acestei tari se bucura de prezumtia de nevinovatie, deschiderea unui dosar penal nu poate sa impiedice pe nimeni sa candideze la o functie politica.

In lipsa unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile, orice reprezentat al unei comunitati poate sa candideze la functia de primar, iar cetatenii acelei comunitati  trebuie sa fie liberi sa voteze orice candidat pe care ei doresc sa-l propuna.”, susține senatorul Alfred Laurențiu într-o declarație pentru STIRIPESURSE.RO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.