Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un politician de pe 'lista scurtă a premierilor' răspunde: 'Sunt simple speculații'

dialogcivic.gov.ro
guvern sigla

Preşedintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea, fost secretar de stat MDRAPFE, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că sunt "simple speculaţii" informaţiile vehiculate în presa centrală în ultima perioadă potrivit cărora numele său este printre variantele luate în calcul de conducerea PSD pentru funcţia de premier.

"Au fost simple speculaţii. Nu au fost discuţii despre un viitor premier din partea PSD, despre un viitor ministru. Tot acest cerc a fost promovat de atitudinea lui Sorin Grindeanu", a afirmat Adrian Gâdea, care a fost anul trecut şi preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, scrie agerpres.ro.

Citește și: Doliu în lumea fotbalului! A murit un fost jucător al Stelei

De asemenea, întrebat despre vehicularea numelor a două colege de partid - Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, şi europarlamentarul Viorica Dăncilă, pentru ocuparea funcţiei de premier, Adrian Gâdea a susţinut că în niciuna din şedinţele Comitetului Executiv al PSD nu s-a discutat o variantă pentru conducerea Guvernului după demiterea actualului Cabinet.

"În niciunul dintre cele trei Comitete Executive nu s-a discutat absolut nimic despre un viitor premier sau un viitor ministru. Ceea ce ne interesează, ceea ce îl interesează pe preşedintele partidului, este ca acest program de guvernare să nu fie pus pe butuci pentru că este programul în baza căruia milioane de români ne-au votat. Teama preşedintelui este ca acest program să nu derapeze", a mai spus Adrian Gâdea.

Citește și: Adevărul: cine a declanșat de fapt CRIZA politică! Rolurile lui Grindeanu, Ponta și BINOMUL .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.