Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un posibil DECES din cauza gripei: Un bebeluș de numai o lună a fost găsit MORT de părinți

gripa

Un bebeluș de o lună a fost găsit mort, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în locuința din Baia Mare. Primele date arată că micuțul ar fi murit din cauza medicale, însă rezultatul necropsiei va stabili ce s-a întâmplat. Părinții au precizat că micuțul era răcit și se tem că a murit din cauza gripei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că nu există suspiciuni cu privire la decesul bebelușului.

Citește și: Băsescu, în Parlamentul European, despre migranți: ‘Avem obligația să preluăm copii din insulele grecești în toate statele’

„Polițiștii au fost sesizați în noaptea de sâmbătă spre duminică în legătură cu decesul unui bebeluș din Baia Mare. La fața locului, aceștia au constatat că nu există urme de violență pe cadavrul bebelușului, acesta fiind transportat la IMP în vederea efectuării necropsiei. Până în acest moment nu există suspiciuni cu privire la decesul bebelușului, cel mai probabil fiind vorba de cauze medicale”, a spus Meteș.

Surse medicale au declarat la rândul lor că un echipaj medical de SAJ Maramureș a fost solicitat la o familie pentru a constata decesul unui nou-născut în vârstă de lună.

Citește și: Cine este deputatul care a renunțat la pensia specială .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.