Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un președinte a fost testat pozitiv cu COVID-19: 'Voi sta în carantină 14 zile şi voi face un alt test'. Din ce țară provine șeful de stat

Reuters
jeanine anez

Preşedinta interimară a Boliviei, Jeanine Anez, a anunţat joi că a fost testată pozitiv la coronavirus şi că se simte bine, notează AFP, conform agerpres.ro.

"Sunt pozitivă la COVID-19, mă simt bine, voi lucra din izolare. Împreună, vom merge înainte", a scris pe contul său de Twitter Jeanine Anez, candidată la alegerile prezidenţiale de la 6 septembrie.

"Voi sta în carantină 14 zile şi voi face un alt test. Mă simt bine", a adăugat preşedinta de dreapta în vârstă de 53 de ani într-o înregistrare video publicată pe acelaşi cont.

Raportul lui Klaus Iohannis: Sistem tip RO-ALERT pentru combaterea știrilor false, printre propuneri / DOCUMENT INTEGRAL


Este al doilea şef de stat sud-american pozitiv la coronavirus, după preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, care a anunţat marţi acest lucru.

În Venezuela, numărul doi al regimului, Diosdado Cabello, este, de asemenea, infectat.

În Bolivia, trei membri ai guvernului Anez, printre care miniştrii preşedinţiei, Yerko Nunez, şi sănătăţii, Eidy Roca, au făcut cunoscut în ultimele zile că au fost contaminaţi.

"Pentru că săptămâna trecută mulţi dintre aceştia au fost testaţi pozitiv la coronavirus, am făcut testul şi este, de asemenea, pozitiv", a precizat preşedinta.

Jeanine Anez, o senatoare de dreapta, a devenit preşedinte interimar al Boliviei după demisia şi plecarea în exil a preşedintelui Evo Morales, în noiembrie 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.