Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un primar PSD a trecut la PNL în Neamţ

btonline.ro
primar

Primarul social-democrat al comunei Valea Ursului, Viorel Smeria, a fost prezentat, luni, de PNL, candidat din partea liberalilor pentru încă un mandat de edil.

"Mă bucur ca încă un primar vrednic s-a alături echipei PNL Neamţ! (...) Sunt convins că a făcut-o pentru că a înţeles că alături de PNL poate să contribuie mai departe la dezvoltarea comunităţii din care face parte", a declarat, într-un comunicat de presă remis AGERPRES, preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr.

"Ştiu că George Lazăr, un om tânăr şi cu viziune, dedicat 100% nemţenilor, este cel mai în măsură să sprijine proiectele mele pentru Valea Ursului. Domnul Lazăr a confirmat aceste lucruri în calitatea de prefect al judeţului şi sunt sigur că va face performanţă pentru noi toţi la Consiliul Judeţean Neamţ", a spus, în acelaşi comunicat, primarul Viorel Smeria.

Viorel Smeria este primar al comunei Valea Ursului din anul 2000. El este al doilea primar social-democrat, după edilul din Borleşti, care anunţă că va candida din partea PNL la alegerile locale. De asemenea, primarul USR din comuna Tazlău a fost anunţat candidat al liberalilor pentru încă un mandat.

De partea cealaltă, primarii PNL din Roznov, Farcaşa şi Alexandru cel Bun precum şi primarul USR din Săbăoani şi cel PMP din Gârcina au fost anunţaţi candidaţi din partea PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.