Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un șarpe a fost descoperit în toaleta unei locuinţe din Viena, al doilea în decurs de patru zile

news.ro
viperă, șarpe

O femeie din Viena a găsit joi în toaleta locuinţei sale un şarpe de aproape un metru lungime, al doilea care apare în decurs de patru zile într-un closet, după ce luni un bărbat a fost muşcat de organele genitale de un piton reticulat albinos care scăpase din casa unui vecin, relatează EFE.

Mass media locale au informat vineri că femeia, în vârstă de 68 de ani, a sunat la poliţie la orele 16:00 după ce a văzut că un şarpe încearcă să iasă din closet şi care la vederea ei s-a ascuns. Autorităţile au făcut o vizită la ea acasă, dar cum nu au găsit nimic au plecat, potrivit agerpres.ro.

Trei ore mai târziu, femeia a văzut din nou reptila, a făcut o poză şi a sunat din nou la poliţie, care la a doua sa vizită a putut captura şarpele care a fost dus la un centru de conservare a animalelor.

Deocamdată, potrivit agenţiei de ştiri austriece APA, nu se cunoaşte locul de provenienţă al pitonului şi nici posibilul său stăpân.

Este vorba de al doilea incident de acest fel care survine săptămâna aceasta, după ce luni un bărbat a fost muşcat de organele genitale de un piton reticulat albinos care scăpase din casa unui vecin şi ajunsese în baia lui prin reţeaua de ţevi. Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, era aşezat pe closet când a simţit o muşcătură. Deşi nu a suferit răni grave, el a fost dus la spital pentru a se evita posibile infecţii.

De asemenea, un tânăr de 24 de ani din oraşul austriac Enns, cu o amplă experienţă în îngrijirea reptilelor şi care avea o colecţia de şerpi în casă, a murit la spital la câteva ore după ce a fost muşcat de unul dintre şerpii săi.

Potrivit autorităţilor, el a fost muşcat de o viperă cu corn, considerată cea mai veninoasă specie din Europa, pe care tânărul o ţinea în mod ilegal la el în casă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.