Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un scor de MAIDAN, într-un campionat putenic al Europei, după ce Manchester City a bătut-o cu 6-0 pe Chelsea: S-a terminat 10-0

descopera.ro
fotbal minge

După ce Manchester City a bătut-o cu 6-0 pe Chelsea, încă un scor de maidan s-a înregistrat într-un campionat tare al Europei! Benfica Lisabona s-a impus cu 10-0 în fața echipei Nacional Madeira, în runda 21 din prima ligă portugheză.

Echipa condusă de Bruno Lage a deschis scorul încă din primul minut al jocului, prin Grimaldo. Până la pauză, internaționalul elvețian Seferovic a reușit "dubla" și s-a intrat la cabine cu scorul de 3-0. Gazdele au deschis scorul încă din primul minut al jocului, prin Grimaldo. Până la pauză, internaționalul elvețian Seferovic a reușit "dubla" și s-a intrat la cabine cu scorul de 3-0.

Citește și: Vești bune pentru Cristi Borcea! Cum ar putea scăpa de închisoare

În actul secund, gazdele au impresionat și au înscris pe bandă rulantă în poarta celor de la Nacional. Joao Felix, Pizzi, Ferro, Dias, Rafa Silva și Jonas, cu o dublă, au dus scorul la 10-0. A fost pentru prima dată din 1965 când o echipă din primul eșalon portughez înscrie acest număr de goluri într-un meci.

După acest rezultat, Benfica rămâne pe locul 2, cu 50 de puncte și un golaveraj 57-20. Pe primul loc este Porto, cu 51 de puncte, iar podiumul e completat de Braga, cu 49 de puncte. De partea cealaltă, Nacional e pe poziție retrogradabilă, 16, cu doar 20 de puncte acumulate.

Citește și: Isărescu: ‘Noi nu putem să contracarăm deciziile BNR’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.