Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un SUSPECT a fost dus la poliție în cazul uciderii politicianului din Dâmbovița și a angajatului său: Ce detalii a dat poliția

Inquam Photos / George Călin
crima sinucidere politie

Poliţia anchetează, marţi, un bănuit în cazul celor doi bărbaţi găsiţi împuşcaţi săptămâna trecută pe un câmp lângă Târgovişte, cel în cauză fiind vânător, cu vârsta în jur de 60 de ani.

Conform unor surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, bărbatul, domiciliat în Târgovişte, este în custodia Poliţiei, fiind adus în faţa anchetatorilor pentru declaraţii.

Citește și: PRO TV a încasat-o bine de tot! Din ce motiv a fost amendată televiziunea din Pache – suma este considerabilă

Posesorii de arme de vânătoare din judeţul Dâmboviţa au fost audiaţi, în aceste zile, de poliţiştii dâmboviţeni, în cadrul anchetei privind cei doi bărbaţi împuşcaţi mortal pe un câmp din apropierea municipiului Târgovişte.

De asemenea, potrivit unui comunicat al IPJ Dâmboviţa transmis marţi după-amiază AGERPRES, bărbatul bănuit de omorul celor două bărbaţi este în vârstă de 58 de ani. Sursa citată mai anunţă că prim-procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa şi inspectorul şef al IPJ Dâmboviţa vor susţine o conferinţă de presă comună marţi seară.

Citește și: Instituția care oferă cele mai mari salarii din țară și-a triplat numărul de angajați! Fiica președintelui, printre salariați!

"În acest moment, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este audiat, sub coordonarea procurorului de caz, un bărbat de 58 ani, din Târgovişte, bănuit de săvârşirea a două infracţiuni de omor în data de 26 octombrie a.c. În această seară, prim-procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa şi inspectorul şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa vor susţine o conferinţă de presă la sediul poliţiei dâmboviţene", se menţionează în comunicat.

În primele declaraţii publice, anchetatorii au susţinut că este mai probabilă varianta omorului, dar nu sunt excluse şi alte piste.

Citește și: Senatul a spus „DA” la split TVA! Reacția lui Traian Băsescu

Concluziile medicilor legişti arată că moartea celor doi bărbaţi a fost violentă, s-au tras focuri de armă cu alice, iar pe corpurile victimelor au fost constatate multiple leziuni. Asupra fiecăruia dintre cei doi bărbaţi s-au tras câte două focuri de armă.

Una dintre victime este Gheorghe Ifrim, consilier local în Răzvad, iar celălalt, Ion Neagu, un angajat de-al său. Cei doi erau pe câmp să culeagă varză. Joi seara un trecător a văzut pe câmp trupurile celor doi şi a anunţat Poliţia. Cercetările sunt în desfăşurare pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

Citește și: VIDEO/S-au făcut de râs! Tinerii liberali au dat-o rău de tot în bară .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.