Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încălțăminte de vară pentru bărbați - Cum să o alegi pe cea potrivită

CCC
pantofi barbati

La fiecare început de an te gândești, probabil, cum va fi următorul, cât de călduros sau de rece, de ce vară o să ai parte și cât de repede va veni iarăși frigul. Nu numai că nu ai cum să nu te gândești la asta, dar este chiar recomandat să iei în calcul numeroase aspecte legate de ce activități sunt potrivite pentru anul în curs, unde vei merge în concediu, ce stil de îmbrăcăminte vei adopta sau chiar ce pantofi barbati se poartă.

În ceea ce privește ultimul aspect menționat, încălțămintea pentru bărbați, respectiv alegerile pe care le faci în acest sens pentru anotimpul călduros, apar din ce în ce mai multe întrebări ale clienților.

Care sunt cele mai bune materiale pentru încălțămintea de vară pentru bărbați?

Când vine vorba despre materiale, respirabilitatea este cea care contează cel mai mult, mai ales dacă ții cont de temperaturile crescute din anotimpul cald. În acest sens, ai șansa de a găsi modele de încălțăminte casual de vară, așa cum sunt adidașii sau pantofii slip-on, realizate din materiale ușoare sau chiar fire tricotate pentru a permite circulația fluxului de aer și pentru a-i permite astfel piciorului să respire.

Poți alege și modele de pantofi bărbați casual din piele prevăzuți cu găuri plasate stategic sau perforați pe alocuri pentru a spori respirabilitatea. De regulă, pentru modelele de pantofi de vară pentru bărbați realizați din piele se utilizează pielea de vițel sau pielea de căprioară, acestea fiind mai moi, mai confortabile, mai respirabile.

content-image

Ce culoare să alegi pentru pantofii de vară pentru bărbați?

La fel ca și în cazul hainelor, culoarea pantofilor este uneori greu de decis. Albul este o opțiune excelentă de culoare mai ales pentru pantofii casual, pentru că resping căldura. Culoarea maro deschis este o opțiune excelentă pentru o ținută mai office sau mai elegantă, iar culoarea gri poate fi aleasă în cazul mai multor modele de încălțăminte de bărbați.

Ce modele de încălțăminte sunt potrivite vara pentru bărbați?

Pentru unii, adidașii sunt perfecți cu vară, cu iarnă. Pentru alții, o pereche de adidași este prea călduroasă vara și preferă modele mai decupate, care permit piciorului mai bine să respire. Espadrilele reprezintă unul dintre modelele de încălțăminte pentru bărbați perfecte pentru anotimpul cald, deoarece sunt ușoare, comode, realizate din materiale diverse, de la materiale textile la piele. În plus, se găsesc într-o mare varietate de culori. Sandalele din piele reprezintă o altă opțiune bună, deoarece pot fi purtate la diverse ținute, permit piciorului să respire foarte bine și sunt comode. Pe negru sau maro, nicio alegere mai bună. Sneakers din tricot, o alegere de nota 10 pentru vară mai ales pentru bărbații sensibili la căldură. Aceștia sunt extrem de ușori, permit pielii să respire și pot fi asortați la diverse ținute.

Și nu uita că astăzi este foarte simplu să cumperi perechea de pantofi dorită. Oricare ar fi combinația aleasă, ai șansa de a achiziționa produsul dorit extrem de ușor, fie din magazinele fizice CCC, fie de pe site: https://ccc.eu/ro/barbati/pantofi. Nu trebuie decât să îți stabilești criteriile, apoi să alegi din gama variată de modele disponibile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.