Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiile au făcut ravagii în Sibiu: în această săptămână au ars 33 de hectare de pădure şi 60 de hectare de vegetaţie uscată

ITV
incendiu de vegetatie

Aproximativ 60 de hectare de vegetaţie uscată şi aproximativ 33 de hectare de pădure din judeţul Sibiu au fost afectate de incendii în această săptămână, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu (ISU), informează Agerpres.

Citește și: Sfârșit TRAGIC pentru o femeie în vârstă de 88 de ani: a murit într-un incendiu în propria curte

Pompierii au intervenit pentru stingerea a peste 20 de incendii care au cuprins vegetaţie uscată, litieră de pădure şi coronament în mai multe localităţi din judeţ.

"Au fost executate peste 20 de misiuni de stingere a incendiilor de vegetaţie uscată, resturi vegetale, litieră de pădure şi coronament în urma cărora au ars aproximativ 60 de ha de vegetaţie uscată, respectiv aproximativ 33 de ha pădure şi coronament. Zonele cele mai afectate de arderile de vegetaţie uscată au fost localităţile Agnita, Axente Sever, Mediaş, Avrig, Bârghiş, Laslea, Roţia, Turnu Roşu şi Slimnic", se precizează într-un comunicat al ISU Sibiu.

La acţiunile de stingere a incendiilor au intervenit şi serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din cadrul primăriilor. Trei dintre focarele de incendiu au fost descoperite în timpul patrulărilor periodice, astfel că a fost redus riscul de extindere a acestora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.