Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu de amploare în Prahova: De la hectare întregi de vegetație uscată, focul s-a extins la o livadă și o cultură de viță de vie

incendiu pompieri

Un incendiu izbucnit duminică pe un teren acoperit cu vegetaţie uscată s-a extins şa o cultură de viţă de vie şi la o livadă. Peste 100 de pomi au fost afectaţi.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, incendiul a izbucnit în zona satului Tohani din comuna Gura Vadului. Focul a cuprins vegetaţie uscată, lăstăriş şi mărăciniş, pe o suprafaţă de aproximativ 10 hectare şi s-a extins şi două culturi, una de 1700 de metri pătraţi cu viţă de vie şi o livadă, transmite news.ro.

Conform sursei citate, 120 de pomi fructiferi au fost afectaţi. La locul intervenţiei au fost mobilizate trei autospeciale de stingere.

Tot duminică după-amiază, în judeţul Prahova pompierii intervin pentru atingerea unui incendiu de vegetaţie uscată care a cuprins o suprafaţă de 60 de hectare de teren în localitatea Bărcăneşti, în apropiere de Ploieşti. Pentru localizarea şi lichidarea incendiului acţionează cinci autospeciale de stingere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.