Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu de amploare într-un apartament dintr-un bloc din Capitală. 50 de oameni, dintre care 10 copii, au fost evacuaţi - FOTO

mediafax.ro
incendiu bucuresti

Un incendiu a cuprins, joi, un apartament al unui bloc de pe bulevardul Râmnicu Sãrat din Capitală, fiind evacuate 50 de persoane, dintre acestea 10 fiind copii, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov. Trei dintre cei 50 de evacuaţi au fost transportaţi la spital.

Citeşte şi: Demitere BOMBĂ la Ministerul Educaţiei! Tudose l-a DAT AFARĂ după ce a fost inculpat de DNA într-un dosar celebru

content-image

sursa foto: ISUBIF

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, joi dimineaţă, în jurul orei 02:30, un incendiu a cuprins un apartament situat la etajul 1 al unui bloc de locuit de pe bulevardul Râmnicu Sãrat.

Pentru că erau degajãri mari de fum care au inundat casa scãrii şi care puteau cuprinde şi apartamentele de la etajele superioare, au fost constituite echipe de cãutare-salvare pentru evacuarea tuturor persoanelor surprinse.

content-image

sursa foto: ISUBIF

În total, au fost evacuate 50 de persoane, dintre acestea 10 copii. Numai trei dintre persoanele evacuate au fost transportate la spitale. Este vorba de un bãrbat cu arsuri pe mâini şi faţã, care a fost transportat la spitalul Bagdasar Arseni, o femeie care a suferit un atac de panicã şi care a fost dusă la spitalul Sf. Ioan şi o fetiţã de aproximativ 4 ani, uşor expusã la fum, care a fost şi ea transportată la spitalul Marie Curie.

Dupã aproximativ o orã din momentul anunţãrii incendiului, toate persoanele au fost evacuate, iar incendiul a fost lichidat. Intervenţia s-a încheiat la 03:40, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.

content-image

sursa foto: ISUBIF

La faţa locului au acţionat trei autospeciale de stingere, cinci ambulanţe SMURD, un echipaj de descarcerare şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Citeşte şi: Atac FURIBUND la adresa lui Dragnea şi Tăriceanu: 'Au făcut uzurpare de calitate, un abuz...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.