Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu de proporții șocante într-un bloc: au murit 52 de oameni. Nimeni nu știe ce a provocat nenorocirea/ Video

incendiu Africa de Sud

Cel puţin 52 de persoane au murit joi într-un incendiu izbucnit într-o clădire cu mai multe etaje din Johannesburg, cel mai mare oraş din Africa de Sud, au anunţat serviciile de urgenţă. Printre persoanele decedate se numără şi un copil mic, relatează The Guardian, informează News.ro.

Serviciile de gestionare a situaţiilor de urgenţă au declarat că alte 43 de persoane au fost rănite în incendiul izbucnit joi dimineaţa devreme.

Clădirea a fost evacuată, iar purtătorul de cuvânt Robert Mulaudzi a declarat că o operaţiune de căutare şi recuperare este în curs de desfăşurare. Este probabil ca numărul morţilor să crească, a spus el.

Nu este clar deocamdată ce a provocat incendiul.

În interiorul clădirii de cinci etaje se afla "un adăpost improvizat", a declarat Mulaudzi. "Sunt o mulţime de structuri informale în interiorul clădirii. Există o multe resturi pe care trebuie să le îndepărtăm", a afirmat oficialul.

Autorităţile au declarat că incendiul a fost în mare parte stins, dar fumul încă se mai strecura din clădirea aflată în centrul oraşului Johannesburg.

Imaginile de la televiziune au arătat maşini de pompieri şi ambulanţe în faţa unei clădiri cu ferestre arse, care a fost izolată de poliţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.