Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu descoperit din întâmplare de pompierii bârlădeni

incendiu pompieri

Pompierii din cadrul Detaşamentului Bârlad al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au descoperit, luni, din întâmplare un incendiu într-un bloc în care fuseseră solicitaţi iniţial pentru o altă situaţie de urgenţă, potrivit Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Marius Stanciu, chemaţi pentru deblocarea unei persoane dintr-un apartament, pompierii au simţit miros de fum de la o altă locuinţă şi au solicitat o autospecială de stingere.

Citește și: Doi moticicliști au fost filmați pe contrasens, pe A1 Deva- Sibiu

"Iniţial, pompierii bârlădeni au fost solicitaţi să intervină pe Str. Victor Ion Popa, bl. Nr. 1, pentru deblocarea unei persoane. La faţa locului au fost deplasate două autospeciale, una pentru deblocare - descarcerare şi o ambulanţă tip B2 - EPA. În apartamentul situat la etajul I, pompierii au găsit prăbuşită în hol, o persoană de sex feminin, în vârstă de 86 ani care suferise un traumatism de membru inferior. În timp ce victimei i se acorda primul ajutor medical, pompierii au simţit miros de fum şi au cercetat zona. La apartamentul situat la parterul scării de bloc, izbucnise un incendiu. A fost solicitată o autospecială de stingere cu apă şi spumă, care a ajuns la faţa locului în trei minute. Incendiul a fost localizat şi lichidat în 15 minute", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu. 

Proprietarul apartamentului, o femeie în vârstă de 45 ani, a declarat că în apartament locuiau doi chiriaşi, care nu erau în locuinţă. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unei ţigări care a fost lăsată aprinsă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.