Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu devastator la Giurgiu: un bătrân a fost găsit mort

incendiu cet sud

Un bătrân din localitatea Comasca din judeţul Giurgiu a murit , duminică după-amiază, după ce locuinţa i-a fost cuprinsă de un incendiu. Pompierii anunţă că cel mai probabil focul a pornit de la scânteile care au căzut din sobă, relatează News.ro.

Vecinii bărbatului în vârstă de 72 de ani au fost cei care au observat focul şi fumul gros şi au sunat la 112. Oamenii din sat au intervenit, încercând să stingă focul, însă nu au reuşit. La locul incendiului au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

„Pompierii au început căutările concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Din nefericire, acesta a fost găsit decedat. În incendiu a ars acoperişul, dormitorul locuinţei şi bunurile din interiorul acestuia. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de jarul sau scânteile căzute din sobă pe materiale combustibile”, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Pompierii recomandă celor care folosesc la încălzirea locuinţelor sobe să se asigure că au coşurile de fum curăţate, să evite supraîncălzirea sobelor, să le folosească doar cu uşa închisă, să aşeze o tavă metalică în faţa sobei, în dreptul uşii şi să nu aşeze în apropierea sobei sau pe aceasta materiale combustibile.

Specialiştii mai spun că focul din sobă trebuie stins înainte de a părăsi locuinţa iar proprietarii să nu adoarmă niciodată cu focul aprins în sobă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.