Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCENDIU DEVASTATOR Un bărbat a murit, doi copii și o femeie sunt răniți, un bloc a fost EVACUAT - VIDEO

Un bărbat a decedat în apartamentul său cuprins de un incendiu, iar doi copii şi o femeie s-au intoxicat cu fum, fiind transportaţi la spital. Întregul imobil cu patru etaje a fost evacuat, din cauza degajărilor mari de fum. Pompierii au reuşit să lichideze flăcările în câteva minute şi urmează să stabilească de la ce a pornit focul.

Focul a izbucnit, marţi după-amiază, într-un aprtament situat la etajul al doilea al unui bloc cu patru etaje situat în cartierul arădean Confecţii, iar locatarii alarmaţi de degajările mari de fum au sunat la 112, scrie news.ro.

Citește și: Lovitură dură încasată eMag: Ce a decis instanţa – au fost RETRASE mai multe produse

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, echipajul de pompieri trimis a evacuat persoanele aflate în bloc care nu ieşiseră din apartamente, doi locatari fiind scoşi din locuinţe pe ferestre, cu ajutorul unei autoscări.

În urma intervenţiei la apartamentul cuprins de flăcări, un bărbat de 60 de ani a fost găsit decedat în baia locuinţei.

Citește și: Copos face o nouă mutare: În ce a investit milionarul

”Trei locatari, doi copii şi o femeie, au suferit o intoxicaţie uşoară cu fum şi au fost transportaţi la spital pentru îngriji”, a declarat Pleşca.

Incendiul a fost lichidat după câteva minute, fără a fi afectate de flăcări alte apartamente. Mai multe locuinţe au suferit, însă, pagube din cauza apei folosite la intervenţie şi a fumului dens.

Citește și: S-a dat sentința în dosarul „Gala Bute”! Ce avere are singurul inculpat care a fost ACHITAT în speța în care Elena Udrea a primit 6 ani cu executare

Pompierii urmează să stabilească din ce cauză a izbucnit incendiul, iar la faţa locului s-au deplasat şi poliţişti, pentru efectuarea cercetărilor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.