Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu într-o localitate din Timiș: O mașină a luat foc, iar flăcările s-au extins la o casă

pompieri giurgiu

Pompierii militari din Timiş au intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru stingerea unui incendiu care a pornit de la un autoturism şi s-a extins la o casă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, intervenţia a avut loc în comuna Gottlob.

La sosirea echipajelor de pompieri s-a constatat că incendiul se manifesta generalizat la autoturism, fiind propagat la anexa casei de aproximativ 80 de metri pătraţi şi la coama casei. De asemenea, exista pericolul de propagare la o hală de aproximativ 500 de metri pătraţi, în care erau depozitate trei tone de azotat de amoniu, aproximativ 20 de tone de cereale, utilaje agricole şi deşeuri lemnoase, potrivit Agerpres.

"Ca urmare a situaţiei operative s-a dispus alertarea mai multor detaşamente din Timişoara, în sprijinul cărora au participat Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din Jimbolia, Biled, Lenauheim, Comloşu Mare, Lovrin şi Teremia Mare. Intervenţia pompierilor a eliminat posibilitatea extinderii incendiului", au anunţat reprezentanţii ISU Timiş.

Sâmbătă seara, pompierii au fost solicitaţi să degajeze o persoană rămasă blocată în interiorul unui utilaj de construcţie căzut într-o groapă, în municipiul Lugoj.

ISU Timiş precizează că la locul evenimentului s-au deplasat şase pompieri cu o autospecială de descarcerare şi una de stingere. Persoana respectivă a fost extrasă din utilaj de către pompieri şi nu a necesitat îngrijiri medicale.

De asemenea, duminică dimineaţa, pompierii au fost solicitaţi la un eveniment rutier produs în satul Hitiaş, unde un autotren încărcat cu sticlă a rămas suspendat pe trecerea la nivel cu calea ferată. În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.