Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu într-o pădure de răşinoase, pe mai mult de 20 de hectare, în Mureș: Se creează linie de protecţie pentru a împiedica răspândirea flăcărilor

www.adevarul.ro
incendiu vegetație

Incendiu într-o pădure de răşinoase, pe mai mult de 20 de hectare, în Mureș: Se creează linie de protecţie pentru a împiedica răspândirea flăcărilor

Pompierii din judeţul Mureş intervin, luni, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o pădure de răşinoase, în zona localităţii Lăpuşna. Accesul în zonă este extrem de dificil, iar v ersanţii sunt abrupţi, flăcările fiind întinse pe mai mult de 20 de hectare.

”În aceste momente, pompierii militari acţionează pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de fond forestier, în zona localităţii Lăpuşna. În teren s-au deplasat forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reghin, precum şi forţe şi mijloace din cadrul Ocolului Silvic Mureş, Salvamont Mureş şi S.V.S.U. Ibăneşti”, a transmis, luni, ISU Mureş.

Sursa citată a precizat că, la sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu flacără, la nivelul unei păduri de răşinoase, pe aproximativ 20 ha, echipajele acţionând pe un teren greu accesibil, versanţii fiind extrem de abrupti.

”Intervenţia pompierilor şi a personalului în sprijin se concentrează, în principal, pe crearea unei linii de protecţie pentru limitarea propagării incendiului. La nivelul Inspectoratului s-a activat grupa operativă şi se deplasează pe teren”, au mai transmis pompierii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.