Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCENDIU într-un bloc: Sunt 3 răniți

incendiu smardan

Trei persoane s-au intoxicat cu fum, vineri seara, în urma unui incendiu puternic care a cuprins un apartament dintr-un bloc din Arad, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, un incendiu puternic a izbucnit, vineri seara, într-un apartament aflat la etajul trei al unui bloc situat pe B-dul Decebal din orașul Arad.

Imediat, au intervenit mai mulți pompieri cu cinci autospeciale, dintre care două de stingere și una de intervenție și salvare la înălțime.

“Incendiul se manifesta violent în interiorul unui apartament aflat la etajul 3. Concomitent cu operațiunile de stingere s-a trecut la evacuarea persoanelor de la etajul 4, apartamentele fiind inundate cu fum. Au fost evacuate trei persoane, intoxicate cu fum, și predate echipajelor SMURD și serviciului de ambulanță”, a arătat ISU Arad.

Persoanele care se aflau în apartamentul cuprins de flăcări s-au autoevacuat. Pompierii arădeni au reușit să stingă incendiul după aproximativ 30 de minute. Reprezentanții ISU Arad continuă cercetările pentru a stabili cauza producerii incendiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.