Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu la Clinica Medicală IV din Târgu Mureş, din cauza 'sistemului de încălzire' din baie: un ventilator din plastic

ISU Bucuresti-Ilfov
incendiu pompieri

Un incendiu a izbucnit, joi, la Clinica Medicală IV din Târgu Mureş, aparţinând Spitalului Clinic Judeţean (SCJ), a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, scrie agerpres.ro.

Conform pompierilor, focul a izbucnit la un ventilator din plastic, care s-a supraîncălzit, situat într-o baie de la etajul al III-lea, motiv pentru care a fost degajată o cantitate mare de fum.

Citește și: Cristi Danileț cheamă lumea ÎN STRADĂ: 'Aici începe Europa. Demnitatea revoltei'

ISU Mureş a precizat că au intervenit şapte subofiţeri, o autoscară şi o autospecială cu apă şi spumă, incendiul fiind lichidat într-un timp scurt, fără a se înregistra victime sau pagube materiale.

Directorul Spitalului Clinic Judeţean Mureş, dr. Ovidiu Gârbovan, a declarat pentru AGERPRES, că, în salonul de care aparţine baia, în care s-a produs incidentul, nu erau pacienţi internaţi şi că nu a fost nevoie de evacuarea spitalului.

"Băile care nu au aerisire naturală sunt prevăzute cu ventilatoare, care intră în funcţiune ori de câte ori se aprinde becul. Probabil becul din baia respectivă a fost uitat aprins, iar ventilatorul a mers mai mult timp, până s-a supraîncălzit. În salonul de care aparţinea baia respectivă nu mai era niciun pacient internat. Au intervenit pompierii exemplar, SMURD a fost pregătit, fiind o zonă greu accesibilă, însă nu a fost un incendiu în adevăratul sens al cuvântului, mai mult fum", a precizat dr. Ovidiu Gârbovan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.