Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu la Fălticeni - Două gospodării arse şi o a treia grav afectată

ISU
incendiu

Două gospodării au ars, iar o alta a fost grav afectată de un incendiu izbucnit în municipiul Fălticeni, din cauza unui conductor electric, a informat, marţi, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, cpt. Alin Găleată.

La faţa locului au intervenit militarii detaşamentelor de Pompieri Fălticeni şi Suceava, împreună cu lucrători ai serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă Cornu Luncii şi Baia, cu opt autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

La sosirea echipajelor ardeau cu flacără deschisă două locuinţe şi mai multe anexe gospodăreşti, cu pericol de propagare la construcţiile învecinate, dezvoltarea incendiului fiind favorizată de vântul puternic, de construcţiile dispuse apropiat una faţă de cealaltă şi de materialele din componenţa acestora, majoritar lemnoase.

La primului proprietar au ars casa de locuit, corp comun cu o anexă gospodărească, pe o suprafaţă de aproximativ 180 de metri pătraţi, circa 25 de metri cubi de cherestea şi un autoturism. De asemenea, s-au degradat alte două vehicule, dar şi multe alte bunuri din construcţiile distruse de flăcări.

La al doilea proprietar au ars casa de locuit, o construcţie anexă, corp comun cu locuinţa, pe o suprafaţă totală de 120 de metri pătraţi, precum şi alte trei anexe gospodăreşti (adăpost de animale, garaj şi o magazie) pe o suprafaţă de 70 de metri pătraţi, cu bunurile aferente.

La un al treilea proprietar au fost afectate bucătăria de vară, o magazie şi adăpostul de animale, toate construcţii corp comun, pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi, cu bunurile aferente.

De asemenea, flăcările puternice au degradat mai multe elemente de tâmplărie de la trei locuinţe învecinate.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit, produs la un conductor electric defect.

Nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii au salvat cele trei case învecinate şi anexele gospodăreşti ale acestora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.