Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași. Pacienții au fost evacuați/UPDATE

IGSU
incendiu Spital Iasi

Pompierii intervin, miercuri dimineaţa, de mai bine de şase ore, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la etajul şase al Institutului de Boli Cardiovasculare, 18 pacienţi fiind evacuaţi, au informat reprezentanţii ISU Iaşi.

UPDATE: Incendiul de la Institutul de Boli Cardiovasculare "I.M.Georgescu" din Iaşi a fost stins miercuri dimineaţa, după aproape şase ore de la izbucnire, au informat reprezentanţii IGSU. 

"În acest moment, militarii verifică dacă există focare ascunse. Suprafaţa afectată este de aproximativ 500 metri pătraţi", potrivit IGSU.


Flăcările au cuprins instantaneu şi acoperişul Institutului de Cardiologie Prof. dr. I.M. Georgescu, mai mulţi pacienţi fiind evacuaţi de urgenţă şi transferaţi în alte unităţi medicale.

"ISU Iaşi a fost solicitat la ora 00,30 să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la etajul 6 al Institutului de Boli Cardiovasculare. Se intervine pentru lichidare cu opt autospeciale de stingere a incendiului şi autoscara. Un angajat al spitalului care a fost surprins într-o încăpere s-a intoxicat cu fum şi a fost transportat la spital. 18 pacienţi, de la etajele 4 şi 5 au fost evacuaţi în siguranţă. După finalizarea intervenţiei voi reveni cu date legate de pagube şi cauza probabilă a incendiului", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Silvia Bolohan.

Potrivit unor surse, incendiul ar fi izbucnit din cauza supraîncălzirii instalaţiei electrice, care este veche.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.