Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu la o casă din Târgoviște: Șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

incendiu pompieri

Un incendiu a izbucnit marţi seara la o casă din Târgovişte din cauza scăpărilor de gaze de la o butelie, iar şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, informează ISU Dâmboviţa.

"Intervenţie în cazul unui incendiu la o casă în Târgovişte, pe strada Petru Cercel. La locul incendiului pompierii au constatat că arde în interiorul unei bucătării. Incendiul a fost localizat imediat şi se acţionează pentru lichidare", precizează ISU Dâmboviţa.

Şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, patru cu arsuri la antebraţe şi două au fost intoxicate cu fum. Toate cele şase persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Târgovişte, potrivit Agerpres.

"Pompierii au evitat o explozie şi au limitat pagubele la cele din bucătărie, reuşind să salveze restul casei. Incendiul s-a manifestat în bucătărie, unde ardeau furtunul de racordare al unei butelii şi obiecte electrocasnice. Din primele cercetări se pare că incendiul s-a produs din cauza scăpărilor de gaze de la o butelie", mai anunţă ISU Dâmboviţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.