Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu la un cămin cultural în care funcționează o grădiniță. 45 de copii, evacuați

incendiu

Un incendiu a izbucnit, joi, la acoperișul Căminului Cultural din comuna Polovragi, județul Gorj, în care funcționează temporar grădinița. 45 de copii au fost evacuați, transmite Mediafax.

Acoperișul Căminului cultural din Polovragi a luat foc, joi, după ce coșul de fum s-ar fi supraîncălzit. În clădire funcționează temporar o grădiniță, astfel că 45 de copii au fost evacuați.

„A luat foc coșul și în jurul coșului, vreo 40 de metri pătrați din acoperiș au ars. A intervenit echipa mea de pompieri voluntari, între timp a venit și ISU, ca să nu se împrăștie. Au tăiat table, au intervenit cu apă. De la coș a pornit focul. Funcționa acolo o grupă de grădiniță, în sala respectivă, și normal că se făcea focul pentru copii. E coș de inox. Copiii au fost evacuați. Sunt 45 de copii. O singură grupă era acolo, cealaltă grupă era mai în față. S-a reușit evacuarea mobilierului, pentru orice eventualitate. Nu a fost cu flacără deschisă, a ars mocnit”, a declarat Gheorghe Epure, primarul comunei Polovragi.

Citește și: Cod galben de ceaţă în două judeţe din zona Moldovei, joi după-amiază

La stingerea incendiului, ISU Gorj a participat cu trei autospeciale. „ISU Gorj a intervenit pentru stingerea unui incendiu manifestat la acoperișul Căminului cultural din localitatea Polovragi, cu două autospeciale din cadrul Gărzii de Intervenție Novaci și o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență”, a declarat Maria Băran, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

În Căminul cultural din Polovragi funcționează, provizoriu, grădinița din localitate, pentru că unitatea de învățământ este în reabilitare.

„Grădinița cu Program Prelungit este în lucru. Nu s-a făcut încă recepția, pentru că mai au ceva în exterior și de aceea funcționează acolo grădinița, provizoriu”, a mai spus Gheorghe Epure, primarul comunei Polovragi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.