Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Meteorologii spun că fumul de la uriașul incendiu din Sectorul 5 se va dispersa

Facebook
incendiu prosper

Viteza vântului va fi în diminuare în următoarele ore, iar norul de fum provocat de incendiul de la complexul comercial Prosper se va dispersa şi va avea o direcţie spre sud-vest, a anunţat marţi Elena Mateescu, directorul general al Autorităţii Naţionale de Meteorologie.

"Luând în consideraţie concentraţiile de monoxid de carbon şi PM10 sau 2,5 privind posibilitatea conectării cu situaţia din Ucraina, ceea ce nu se confirmă la acest moment, cred că este foarte important să facem precizarea legată de situaţia din Bucureşti, incendiul produs în urmă cu câteva minute. Suntem cu veşti bune şi noi, în afara faptului că nu s-au produs victime: viteza vântului e în diminuare, de la viteze de 40-45 kilometri pe oră în următoarea oră la 20-25 km/h, ceea ce va face ca într-adevăr norul de fum să se disperseze şi să aibă o direcţie spre sud-vest, aceasta însemnând posibilitatea, mai ales că incendiul a fost localizat, să nu avem o extindere în următoarele ore, luând în considerare şi conexiunea cu condiţiile meteorologice care ar fi putut să favorizeze", a declarat Mateescu, la Guvern.

Citește și: VIDEO ISU a emis mesaj RO-Alert pentru București, după cel mai mare incendiu din ultima perioadă: Există risc de prăbușire

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi, la acoperişul magazinului Prosper din Calea 13 Septembrie, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF). Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de circa 800 de metri pătraţi, fiind alimentat şi de vântul puternic.

 

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.