Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu puternic în Dâmbovicioara - Două gospodării au ars

isu
incendiu capitala

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă, la o gospodărie din localitatea Dâmbovicioara, flăcările propagându-se ulterior şi la o a doua gospodărie din vecinătate, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, potrivit Agerpres.

"Nu au fost victime omeneşti, însă din păcate aproximativ 100 de păsări nu au mai putut fi salvate şi o gospodărie a fost distrusă. De la primul proprietar au ars cinci anexe construite din lemn (circa 300 de metri pătraţi) şi casa cu mansardă din lemn pe aproximativ 80 de metri pătraţi, iar la a doua gospodărie au mai ars două anexe construite tot din lemn, pe o suprafaţă totală de aproximativ 50 de metri pătraţi", precizează ISU Argeş.

Vezi si: Alexandru Rafila: Antiviralul Remdesivir, conceput pentru Ebola, ar putea fi declarat primul medicament autorizat pentru COVID-19 .

Conform sursei citate, un vecin a observat flăcările şi l-a înştiinţat pe proprietarul primei gospodării, care s-a evacuat la timp din locuinţă.

Din primele cercetări a reieşit că incendiul ar fi pornit de la o anexă gospodărească, unde s-a produs un scurtcircuit la nivelul unui conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

Intervenţia pompierilor a durat mai mult de trei ore. La faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat de la detaşamentul din municipiul Câmpulung Muscel, precum şi două autospeciale de stingere de la serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din comunele Dâmbovicioara şi Rucăr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.