Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu puternic în Galați: Un magazin alimentar a fost distrus

Mediafax.ro
incendiu

Un magazin alimentar dintr-o comună aflată în apropierea orașului Galați s-a făcut scrum în urma unui incendiu. Echipajele de pompieri au reușit să stingă focul care se extindea la casele din vecinătate. Pagubele sunt importante.

Incendiul s-a produs la un magazin alimentar din comuna Vânători. La fața locului au fost trimise patru echipaje de pompieri și o ambulanță SMURD, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Guvernul Cîțu vrea să îngheţe venituri în 2021: indemnizația de hrană, sporuri, prime, salariile profesorilor, pensii de serviciu / LISTA COMPLETĂ

Pompierii au localizat rapid incendiul astfel încât flăcările nu s-au propagat la clădirile din vecinătate. Totuși, incinta a fost complet distrusă deoarece vecinii au observat târziu flăcările, iar pompierii au reușit să salveze doar garajul lipit de clădire.

Au ars acoperișul clădirii, lăzile frigorifice, aparatele electrocasnice și marfa din magazin, paguba fiind estimată la aproximativ 100.000 de lei.

Cauza probabilă este efectul termic produs de un calorifer electric lăsat în funcțiune peste noapte, în contact cu mase plastice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.