Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu puternic în județul Suceava: un bărbat a murit după ce locuința sa a fost cuprinsă de flăcări

dc news
pompieri

Un incendiu a izbucnit la o casă din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, pompierii intervenind mai bine de trei ore pentru stingerea flăcărilor. În locuinţă a fost găsit trupul neînsufleţit al unui bărbat de aproximativ 40-50 de ani.

Incendiul a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o casă de locuit, în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit ISU Suceava, militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la nivelul acoperişului şi la parterul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga construcţie şi la anexele gospodăreşti.

”După localizarea incendiului, pompierii militari au pătruns în interiorul locuinţei. Din nefericire, într-una dintre încăperi au identificat trupul neînsufleţit al unui bărbat (cu vârsta aproximativă de 40-50 de ani). Victima a fost preluată de organele abilitate”, a arătat sursa citată.

În incendiu au ars acoperişul casei, parţial, pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri patraţi, parterul casei, parţial, pe aproximativ 40 de metri pătraţi, obiecte de mobilier, elemente de tâmplărie şi alte bunuri. Totodată, s-au degradat învelitoarea din ţiglă a acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi, tencuieli şi zugrăveli interioare şi altele.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor o reprezintă jarul sau scânteile căzute din sobă.

Pompierii au intervenit timp de mai bine de trei ore pentru stingerea incendiului şi au salvat restul casei de locuit şi construcţiile învecinate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.