Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu PUTERNIC într-un bloc din Vaslui: 20 de persoane evacuate și un proprietar cu arsuri GRAVE

incendiu paris

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică, într-un apartament situat la etajul IV al unui bloc din oraşul Negreşti, proprietarul suferind arsuri de grave pe 70% din suprafaţa corporală, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Podul Înalt" Vaslui, informează Agerpres.

Citește și:  Titi Aur, semnal de ALARMĂ după accidentul mortal în care a fost implicat fiul președintelui LPF: 'E o şosea largă și îţi dă senzaţia că eşti în siguranţă'

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Marius Stanciu, pompierii militari au evacuat locatarii din bloc, din cauza fumului puternic şi a degajării de gaze toxice.

"La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu violenţă într-un apartament situat la etajul IV al blocului C2 din localitatea Negreşti, care era practic un depozit de resturi menajere şi gunoaie. În apartament a fost găsită în viaţă o victimă, semiconştientă, proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de 62 de ani. La o primă evaluare medicală, bărbatul a suferit arsuri de gradele III şi IV pe aproximativ 70% din suprafaţa corpului. Victima a fost preluată de ambulanţă şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vaslui", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

El a precizat că în urma incendiului a mai fost degradat uşor un alt apartament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.