Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu puternic la o fabrică de confecţii din Iveşti. Pagubele se ridică la peste 300.000 lei

Ministerul pentru IMM
pompieri - ISU

Pompierii militari au intervenit, joi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o fabrică de confecţii din Iveşti, care a mistuit linia de croitorie şi acoperişul clădirii în care funcţiona aceasta, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi.

Potrivit sursei citate, două autospeciale de stingere din cadrul Gărzii de Intervenţie Iveşti au fost solicitate să intervină în localitate la un incendiu care se manifesta cu violenţă în interiorul unei fabrici de confecţii, pe linia de croitorie şi la acoperişul clădirii în care funcţiona aceasta, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Vasile Astărăstoae aruncă în aer numărul de bolnavi pe care Guvernul îl raportează: 'Să existe de personal în 130 de laboratoare, cum zice Orban, mă îndoiesc'

Pompierii militari au lichidat focul, salvând de la incendiu hala de producţie şi clădirea de birouri din imediata vecinătate.

Au fost distruse bunuri în valoare de 300.000 lei, constând în acoperişul fabricii, salopete, materia primă din croitorie. Au fost degradate maşini de cusut, o presă de călcat, instalaţia de climatizare, tâmplăria PVC şi mobilierul.

Cauza incendiului a fost efectul termic produs de un conductor defect sau neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.