Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiul de la Buzău de la o platformă de deșeuri încă nu a fost stins: pompierii intervin pentru lichidarea flăcărilor

Incendiu, Cluj, furaje

Pompierii buzoieni nu au reuşit, nici miercuri dimineaţă, să lichideze incendiul izbucnit marţi la o platformă pe care erau depozitate deşeuri tehnologice ale unei firme de reciclare din Buzău. Zeci de salvatori intervin, de aproape 24 de ore, pentru lichidarea focului în urma căruia au ars peste 300 de tone de carcase de frigidere depozitate atât în exterior, cât şi într-o hală închiriate de societatea GreenWee, informează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, un echipaj de pompieri intervine încă pentru lichidarea ultimelor focare care mai apar şi pentru a readuce zona respectivă într-un relativ normal.

Un număr de 70 de pompieri cu 13 autospeciale şi două autoscări au lucrat pentru lichidarea focului izbucnit, marţi, cu degajare mare de fum. De asemenea, au intervenit echipaje de descarcerare grea din judeţele Vrancea, Prahova, Brăila şi Ialomiţa, dar şi serviciile voluntare şi private de la Berca şi Pogoanele din judeţul Buzău.

După lichidarea ultimelor focare, pompierii vor deschide o anchetă pentru a stabili cauzele de la care a pornit incendiul.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Incendiul a izbucnit marţi, iniţial pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi,dar apoi s-a extins la hala din apropiere. Ulterior, incendiul s-a manifestat pe 1.500 de metri pătraţi.

În urma incendiului, nu au fost semnalate persoane rănite.

Populaţia a fost avertizată printr-un mesaj Ro-Alert, din cauza fumului dens şi negru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.