Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiul de la groapa de gunoi a Slatinei, stins după o intervenţie de 9 ore

www.antena3.ro
explozie, foc, incendiu

Incendiul care a izbucnit luni dimineaţa la groapa de gunoi a municipiului Slatina, situată în apropierea platformei industriale a oraşului, a fost stins de pompieri după o intervenţie de aproximativ nouă ore, timp în care au acţionat cu mai multe autospeciale de stingere şi au fost ajutaţi de un operator privat şi de utilaje ale firmei locale de salubritate, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu. Aceasta a precizat că luni după-amiaza incendiul de la groapa de gunoi din municipiul Slatina a fost lichidat şi zona va fi supravegheată în continuare de către angajaţi ai firmei de salubritate.

Mai multe zone ale municipiului Slatina, printre care şi o parte din zona centrală, au fost invadate, luni dimineaţa, în jurul orei 7,30, de fumul degajat de un incendiu izbucnit la groapa de gunoi. Incendiul s-a manifestat cu degajări mari de fum timp de peste o oră, după care s-au redus, însă deşeurile au continuat să ardă mocnit în mai multe focare. Intervenţia echipajelor de pompieri a fost îngreunată de terenul accidentat şi de lipsa apei, care a fost adusă cu cisternă şi cu autospeciale de la o societate comercială din apropiere, conform Agerpres.

"S-a acţionat cu trei autospeciale de la Detaşamentul Slatina, o autospecială de la un operator economic din zonă şi o cisternă de la o societate comercială. S-a intervenit şi cu mai multe utilaje ale operatorului de salubritate", a spus Băsăşteanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.