Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiul de la o fabrică din Sebeş a fost lichidat

Ministerul pentru IMM
pompieri - ISU

Incendiul izbucnit duminică seara la o fabrică din Sebeş a fost lichidat după aproape două ore de intervenţie a pompierilor, fiind afectată o hală pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, scrie Agerpres.

"Incendiul este lichidat. A fost afectată de incendiu o hală pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, fără pagube semnificative, arzând doar deşeuri (rumeguş)", au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba. 

Garda de Intervenţie Sebeş a intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit lângă hala de producţie a HS Timber Group, fosta Holzindustrie Sebeş.

Citește și: Ameninţarea cu bombă la mall-ul din Vâlcea nu s-a confirmat; poliţiştii continuă verificările pentru identificarea apelantului

"Din datele apelantului, arde rumeguş pe aproximativ 20 de metri pătraţi, cu posibilitate de propagare şi explozie", au transmis reprezentanţii ISU Alba, care au mai menţionat că au fost alocate pentru intervenţie două autospeciale cu apă şi spumă. 

Incendiul a fost localizat la scurt timp, acesta nemanifestându-se cu flacără vizibilă, ci doar cu degajări mari de fum. 

Pompierii militari au fost sprijiniţi în intervenţie şi de Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.