Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiul de la Spitalul Sinaia a fost stins, anunță ISU Prahova

cotidianul.ro
exercitiu ISU simulare cutremur

Incendiul care a izbucnit, miercuri după-amiază, la Spitalul Orăşenesc Sinaia, fiind însoţit de degajări mari de fum, a fost stins de pompieri, cauza urmând a fi stabilită după finalizarea cercetărilor, potrivit Agerpres.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, au ars materiale de hârtie şi plastic depozitate într-un spaţiu tehnic de la subsolul spitalului.

Administratorul public al oraşului, Marian Panait, a informat că 35 dintre cei 38 de pacienţi de la Spitalul Sinaia au fost evacuaţi, trei rămânând în spital, dintre care unul în blocul operator, o operaţie fiind în curs de desfăşurare, unul la ATI şi un altul aflat sub anestezie pentru o endoscopie.

În aceste condiţii, s-au activat protocoalele pentru menţinerea lanţului de frig pentru banca de sânge şi plasmă prin transfer către Spitalul Azuga, a precizat sursa citată.

Autorităţile au început acţiunea de ventilare a spaţiilor închise, respectiv saloane şi holuri, iar Secţia de Chirurgie îşi va putea relua activitatea imediat după realizarea protocolului de igienizare, a mai spus Panait.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.