Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiul din Vaslui, în urma căruia o femeie și-a pierdut viața, a fost provocat de o scurgere de gaz

Mediafax.ro
incendiu

Un incendiu produs, miercuri, la o locuinţă din comuna Berezeni, în urma căruia o femeie a decedat, a avut drept cauză o scurgere de gaz metan, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, potrivit Agerpres.

Victima, o femeie în vârstă de 54 de ani, lucra ca îngrijitoare pentru o persoană vârstnică şi se afla în interiorul locuinţei în timp ce bătrâna pe care o îngrijea era în curte. Potrivit reprezentanţilor ISU Vaslui, femeia de 54 de ani a vrut să schimbe butelia, a montat furtunul, care era fisurat, având loc o evacuare de gaz soldată cu incendiu, din cauza faptului că butelia se afla în preajma unei sobe, iar femeia nu a reuşit să se salveze, fiind cuprinsă de flăcări.

Citește și: 'Puciștii' din PNL se repliază. Țintarul secretarilor de stat dă startul cursei pentru Congres (surse)

"La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu violenţă într-o anexă a locuinţei, fiind alimentat de gazul butan dintr-o butelie GPL care se evacua într-o sobă cu acumulare de căldură. În interiorul bucătăriei, pe un pat a fost găsit cadavrul unei persoane de sex feminin în vârstă de 54 ani. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost o scurgere de gaz butan", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

În urma incendiului au ars două uşi, două ferestre, un pat, o maşină de spălat şi o maşină de gătit, diverse piese de mobilier şi diverse textile. A fost degradate planşeul anexei locuinţei pe aproximativ 15 metri pătraţi şi tencuiala pe o suprafaţă de circa 30 metri pătraţi, precum şi două butelii tip GPL.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.