Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiul din zona Periş a fost stins. Suprafaţa afectată a fost de aproximativ 20.000 de mp

ISU Bucuresti - Ilfov
incendiu vegetatie

Incendiul de vegetaţie uscată, de pe terenul situat între localităţile Periş şi Dârza din judeţul Ilfov, a fost stins, anunţă joi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov (ISUBIF).

În zonă au ars şi dejecţii provenite de la o fermă de porci, potrivit Agerpres.ro.

În următoarele ore, vor rămâne pentru supraveghere echipaje cu două autospeciale - un echipaj de la Snagov şi unul de la Detaşamentul din Otopeni.

Citește și: Raed Arafat, precizări de ULTIMĂ ORĂ în urma unor 'interpretări eronate': Cum vor funcţiona spitalele în perioada următoare

Suprafaţa pe care s-a manifestat incendiul a fost de aproximativ 20.000 de mp, fiind o ardere mocnită, fără pericol de extindere.

Din cauza particularităţilor zonei, nu s-a putut înainta cu autospecialele de stingere până în apropierea locului de manifestare a incendiului. În sprijinul resurselor trimise iniţial au mai fost direcţionate încă patru autospeciale de stingere de mare capacitate, în zonă fiind posibilităţi limitate de alimentare cu apă.

Citește și: Sindicatele din Sănătate trag semnalul de alarmă: În 27 de zile vor fi infectați toți salariații din sănătate

Incendiul a fost anunţat marţi dimineaţa.

Poliţiştii ilfoveni s-au sesizat din oficiu în cazul incendiului şi au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru distrugere din culpă şi infracţiuni privind protecţia mediului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.