Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încep controalele la benzinăriile din România după ce prețurile au explodat. Ministrul Energiei: 'Speculațiile trebuie aspru pedepsite'

benzina, motorina, combustibil

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, susține că benzinăriile din România o să fie verificate. Oficialul face acest anunț în contextul în care la unele stații prețul la combustibil a trecut de 11 lei / litru.

„Nu există motive ca benzina să ajungă la 11 lei. Au apărut poze cu 9, 10 lei. De mâine o să înceapă controalele. Speculațiile trebuie aspru pedepsite, mai ales când avem război la graniță. E o panică în toate benzinăriile”, a spus Virgil Popescu, la Digi24.

De asemenea, și purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a anunțat că încep controalele.

„Nu există motive reale pentru cresteri accelerate de preturi in România. Țara noastră are stocuri suficiente de carburant. Prim-ministrul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale ample la stațiile de alimentare cu carburant. Guvernul României nu va permite niciun derapaj, nicio tentativă de speculă”, a spus oficialul.

Vezi și: Președintele Asocieției Benzinarilor Particulari, despre isteria creșterii prețului carburanților: E o șmecherie nesimțită

Vezi și: VIDEO Românii fac cozi kilometrice la benzinării, după ce prețurile au ajuns și la 11 lei pentru un litru în unele localități .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.