Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încep exproprierile pentru realizarea autostrăzii Transilvania: este vizată secțiunea Mihăiești – Suplacu de Barcău

news.ro
autostradă Brașov-Cluj-Borș

Guvernul a aprobat miercuri o hotărâre care permite exproprierea imobilelor aflate pe un sector al viitoarei autostrăzi Transilvania. Este vorba despre o porțiune care leagă două localități din județele Cluj și Sălaj, informează Mediafax.

Autoritățile încep exproprierile pe sectorul Mihăiești – Suplacu de Barcău, a declarat ministrul de interne, Lucian Bode.

„Ultimul obstacol în calea realizării lucrărilor la Autostrada Transilvania a fost depășit astăzi, prin aprobarea în ședința de Guvern a Hotărârii privind declanșarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată, care constituie coridorul de expropriere al lucrărilor de utilitate publică de interes național “Secțiunea 3B Mihăiești – Suplacu de Barcău”, din cadrul obiectivului de invetiții de interes national Autostrada Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, pe raza localităților Sânpaul, din județul Cluj și Zimbor, Sânmihaiu Almașului, Românași, Treznea și Zalău, din județul Sălaj”, a anunțat reprezentantul Guvernului.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit

Lucrările pot începe imediat după realizarea exproprierilor deoarece contractele de execuție sunt semnate de anul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.