Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începând de astăzi, Punctul de Trecere a Frontierei Bechet a devenit operaţional şi pentru autoturisme

Punctul de Trecere a Frontierei Bechet (Romania) - Oryahavo (Bulgaria) este, începând de duminică, operaţional şi pentru autoturisme şi nu doar pentru tranzitul de mărfuri, informează Poliţia Română de Frontieră, potrivit agerpres.ro.

"Începând de astăzi, 01.08.2021, prin Hotărârea 795/28 iulie 2021 pentru modificarea şi completarea anexelor nr. 2 şi 3 la Hotărârea Guvernului 730/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, începând cu data de 12 iulie 2021, Punctul de Trecere a Frontierei Bechet (Romania) - Oryahavo (Bulgaria) este operaţional şi pentru toate tipurile de autovehicule, aspect ce permite efectuarea formalităţilor de frontieră prin acest punct şi pentru autoturisme şi pasageri", se arată într-un comunicat transmis, duminică, AGERPRES.

Sursa citată precizează că până la această dată, P.T.F. Bechet era operaţional exclusiv pentru tranzitul de mărfuri.

Traficul se desfăşoară pe câte o arteră de circulaţie, atât pe sensul de intrare în ţară cât şi pe sensul de ieşire din ţară, iar traversarea fluviului Dunărea spre teritoriul Bulgariei se derulează cu linia de ferry-boat.

Punctul de Trecere a Frontierei Bechet funcţionează în subordinea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, fiind deschis pentru traficul internaţional de persoane, autoturisme şi camioane, programul de lucru fiind permanent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.