Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe 'distracția' la Campionatul european de handbal: România joacă împotriva Olandei!

romania handbal feminin

Naţionala feminină de handbal joacă duminică, de la ora 19.00, meciul cu Olanda. Cele două naţionale îşi fac debutul în grupa principală de la Nancy a Campionatului European, fiind pe primele două locuri, informează Mediafax.

Ambros Martin are la dispoziţie toată echipa, principala preocupare a selecţionerului fiind să le readucă pe jucătoare în febra turneului final, după trei zile de pauză.

România intră în luptă cu doi portari, Yuliya Dumasnka şi Denisa Dedu, care au cel mai bun procentaj la turneul final. Olanda răspunde cu un alt portar de clasă mondială, Tess Wester.

Matteo Salvini se TEME de revolte precum cele din Franța și ia măsuri de precauție

"Nu ne-am întâlnit până acum cu Olanda. Într-adevăr este o echipă puternică, a obţinut medalii în ultimii ani, jocul lor este destul de asemănător cu cel al Norvegiei, încearcă să practice un joc în viteză. Dar avem capacitatea de a le face faţă şi a câştiga împotriva lor", a declarat, pentru ProSport, Denisa Dedu, declarată MVP (most valuable player -n.r.) la partida România – Germania (scor 29-24)

„Mental ne-am pregătit pentru Olanda de când s-a terminat meciul cu Norvegia. Le întâmpinăm aşa cum am făcut-o şi cu restul echipelor. La ultimele meciuri ne-am obişnuit să tot alergăm, să ne repliem. Pentru mine nu contează cine este în faţa noastră, atât timp cât lângă mine sunt persoanele care contează, astfel încât să jucăm cât mai bine. Nu ar trebui să ne temem de nimic şi atunci o să ajungem acolo unde ne dorim”, a declarat Melinda Geiger, inter dreapta.

„Ne simţim foarte bine, ne-am revenit, ne-am recuperat, ne-am antrenat, ne dorim să jucăm la fel de bine şi cu Olanda, aşa cum am făcut-o şi până acum.Olanda este o echipă foarte bune, aproape an de an au jucat la medalii. Va fi un meci foarte dificil, dar suntem super-motivate şi cred că o să facem treabă bună şi în acest meci. Avem nevoie şi de mai multă energie decât a fost nevoie cu Norvegia”, a spus și pivotul Crina Pintea.

În acest moment, România, Olanda și Germania au câte patru puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.